NADALU OVO NE TREBA: Novo bizarno opravdanje što ga je Nole počistio!

Autor:

Sport

15.02.2019

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je doživeo Rafael Nadal... Posle teškog poraza u finalu Australijan opena, mnogo tenisera pokušalo je da odbrani Španca. Novak ga je baš preslišao, a na Rafinu stranu stao je Andrej Česnokov, nekadašnji deveti igrač planete

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

- Kada se nešto održava četiri puta godišnje, igrači ne pružaju maksimum jer ne žele da se umaraju. Bilo bi interesantno videti drugačiji sistem na grend slemovima, ovaj sadašnji je ipak tradicija, ali bih ja sve to menjao - rekao je Česnokov.

On je onda pokušao da opravda Nadala i način na koji je izgubio u finalu Australijan opena.

-  Na primer, tradicija na Vimbldonu je smešna. Nikada se ne igra nedeljom (dan pauze u Engleskoj)... Ukoliko neki igrač ode na teren u petak, a treba opet u nedelju, on će odmarati, a ukoliko se desi, a često se desi da je vreme loše u ponedeljak, onda se odmara četiri dana - stao je uz Nadala Rus.

Nastavio je u istom ritmu.

- U Melburnu je igrao polufinale u četvrtak, a finale u nedelju, a onda kažemo: "Jao, bio je loš!". I sve to jer mu je ritam potpuno bio poremećen - rekao je Česnokov, ali je zaboravio veoma važnu činjenicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading