(FOTO, VIDEO) PENTHAUS IZ SNOVA: Evo kako izgleda novo porodično gnezdo za Anu, Bastijana i Luku!

Autor:

Sport

19.03.2018

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izlaska ponosne mame Ane Ivanović iz porodilišta, čitava porodica Švajnštajger-Ivanović seli se u luksuzni penthaus na vrhu čikaškog hotela "Valdorf Astorija".

Bastijan i Ana su već opremili novi stan

Srpkinja i Nemac za iznajmljivanje stana plaćaju 30.000 evra mesečno, a Ana je imala jedan određeni uslov koji je njihov dom morao da ispuni.

Ana je želela da penthaus ima i terasu, a ta želja joj je i ispunjena. Svetski mediji prenose da bi cena na tržištu ove super-luksuzne nekretnine iznosila oko 10 miliona dolara.

Ovaj penthaus ima ukupno 230 kvadrata i predivan pogled na jezero Mičigen, a stan je opremljen najnovijom i najskupljom tehnikom.

Apartman je sačinjen od dnevne i porodične sobe, trpezarije, dok je kupatilo urađeno sa najmodernijim standardima, sa dva lavaboa, dve tuš kabine, a u stanu se nalaze još četiri kupatila.

Penthaus je opremljen nameštajem i modernim garniturama, ali su Bastijan i Ana još ranije odlučili da unesu svoj nameštaj koji su kupili u Engleskoj, pošto im se dopada takav stil.

Inače, soba za malog Luku opremljena je još pre nekoliko meseci, što je Ana i objavila na svom "Tviter" nalogu.

 

Weekend plans... with friends working and maybe shopping ?

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 3, 2018 at 11:40am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

20.03.2018 00:47

Eno spremaju i beogradsko gnezdo, u žutoj zgradi iznad Jerry-ja na NBG