Teška povreda najboljeg srpskog skijaša!

Autor:

Sport

09.10.2019

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije u alpskom skijanju Marko Vukićević teško je povređen na treningu u zimskom centru "Sas Fi" u Švajcarskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Vukićević

Vukićević je tokom treninga spusta sa kolegama iz Švajcarske, doživeo težak pad, preneo je RTS, pozivajući se na izvore u Skijaškom savezu Srbije.


On je helikopterom prebačen u bolnicu u Vispu gde je ustanovljeno da ima prelome potkolenice i ruke i gde je uspešno operisan.

Operacija je trajala dva sata, a Vukićević je nakon hirurške interevencije poručio da su povrede sastavni deo sporta i da je uveren da će se uskoro vratiti na stazu i nastaviti da se takmiči.

Vukićević je jedan od najsupešnijih srpskih skijaša, učestvovao je na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. i Pjongčangu 2018. godine. Redovan je učesnik takmičenja Svetskog kupa u spustu i superveleslalomu, a ima i tri nastupa na prvenstvima sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading