Antić bez povratka u makedonsku košarku

Autor:

Sport

28.08.2018

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji makedonski košarkaš Pero Antić nije igrao u prijateljskoj utakmici za Gostivar protiv MZT-a iz Skoplja, iako je bilo najavljeno da će nastupiti. Antić je, kako su preneli mediji, u poslednjem trenutku iz porodičnih razloga otkazao prvi nastup za jedan makedonski tim posle skoro 20 godina.

RepublikaFoto: twitter.com/Pero Antic
Pero Antić

To je treći put za godinu dana da Antić propusti duel protiv MZT-a, nakon što nije nastuipio za Crvenu zvezdu u dve utakmice regionalne ABA lige.

Jedan od napoznatijih makedonskih košarkaša trenutno nema angažman i trenira sa ekipom Gostivara, čiji je i akcionar od pre godinu.

Prijateljsku utakmicu koja je odigrana u Gostivaru, gradu u severozapadnoj Makedoniji, dobio je makedonski vicešampion MZT 75:69.

U pobedničkom timu je najefikasniji bio Amerikanac Džejms Vudard sa 17 poena, po koliko su postigli i košarkaši Gostivara Renato Dimitrieski i Dime Tasovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading