Nepresušni izvor inspiracije: NATAŠA KOVAČEVIĆ PODELILA KNJIGE MALIŠANIMA!

Autor:

Sport

10.06.2018

13:40 >> 13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica Nataša Kovačević družila se danas sa klincima iz Zlatiborskog okruga u okviru Međunarodnog festivala sportskog filma.

RepublikaFoto: ST/K.KOSTIĆ
Nataša provela lepo popodne sa decom

Nataša je provela vreme sa osnovcima iz područja Zlatibora u okviru Međunarodnog festivala sportskog filma, a đaci su joj pisali stihove.

Kovačevićeva im je poklonila autorsku knjigu "Koraci" kao znak zahvalnosti, a neki od stihova su je baš pogodili.

Nataša se izgrlila sa decom i bilo je jasno koliko inspiracije mogu da izvuku jedni od drugih.

Jedan od mališana je pročitao sledeće stihove: "Sama pomisao na tebe mi daje volju da još jače i vrednije treniram, jer ipak sam i ja Kovačević i time se ponosim!", nakon čega je Nataša odmah pritrčala kod njega i zagrlila ga.

 Nakon ove svečanosti prikazan je i film o Nataši Kovačević "Skok" u kome se radi o njenom povratku na parket nakon strašne saobraćajne nesreće u Mađarskoj. Ovo je zvanična svetska pretpremijera pomenutog ostvarenja. Scenarista i predvodnik čitavog projekta je Aleksandar Miletić, a reditelj je Ivica Vidanović.

RepublikaFoto: ST/K.KOSTIĆ

Ovaj festival ne bi postojao da nije bilo Opštine Čajetina, Turističke organizacije Zlatibor i preduzeća za proizvodnju filmova "Maja film" iz Užica, koji su osnivači.


Domaćin festivala predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović čestitao je dobitnicima priznanja za životno delo.

- Oni su dali neizbrisiv doprinos našem sportu i kulturi i ugradili svoja slavna imena u letopis Festivala i Zlatibora. Naš novi omladinski centar biće i kuća slavnih, čije ce zidove krasiti fotografije festivalskih laureate. Likovi dosadašnjih dobitnika priznanja dočekaće učesnike sledećeg festivala 2019. godine u novom zdanju. Izrazavamo veliko zadovoljstvo budućom još boljom saradnjom sa Sportskim savezom Srbije. Objavljujemo da prihvatamo inicijativu Davora Štefaneka da zajedno sa Savezom i gradom Suboticom, sa kojim smo uspostavili prijateljske odnose, pomognemo snimanje o njegovom učitelju Stetenu Damjanoviću.

RepublikaFoto: ST/K.KOSTIĆ
RepublikaFoto: ST/K.KOSTIĆ



Ovogodišnji dobitnici za životna dela su: Dragoslav Šekularac, Dragan Kićanović, Ivica Osim, Dušan Duda Ivković, Sreten Damjanović, Bogdan Joksimović, Vojkan Borisavljević i Vladimir Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading