MIJAILOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Predsednik Partizana NAJAVIO OGROMNE PROMENE!

Autor:

Sport

29.01.2021

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govorio je o mnogim temama.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović u intervjuu za Sputnjik pričao je o onome što zanima sve navijače Partizana.

On je najavio promenu strategije crno-belih od naredne sezone.

Od sledeće sezone pravimo totalno drugačiju strategiju. Ova sezona je posledica prošle. Još polažemo nade i u ovu. Od sledeće ćemo drugačije. Nećemo da se takmičimo sa ekipama koje imaju neograničene budžete. Vratićemo se našim vrednostima. Promenićemo koncept. Tarlać, Radovanović, Jovanović... Oni su nadošli i imaće šansu sledeće sezone. Nećemo da budemo kao mačka koja juri svoj rep. Izaći ćemo još jači iz ovoga - rekao je Mijailović.

Da li može da se desi da Partizan vrati Obradovića ili Vujoševića? Mnogi navijači bi voleli da vide nekog od njih dvojice na kormilu crno-belih.

- Vujoševiću se dugovalo oko 400.000, sada mu se duguje možda 70.000 ili 80.000 evra. Bio je uvek korektan. Da li će se neko od njih vratiti. Uvek možemo o tome da pričamo. Čujem se sa tim ljudima. I sa Obradovićem, Vujoševićem, Kićanovićem. Da li će se nekada vratili? Uvek postoji mogućnost. Oni su više Partizan nego ja.

RepublikaFoto: Starsport

Partizan je ove sezone doživeo nekoliko šokantnih poraza, a ističu se ona dva od Borca.

- Za te utakmice nema opravdanja pa i da nismo imali trenera. Neki igrači su kažnjeni, neki će biti kažnjeni. Naš jedan igrač u rosteru ima veću bruto platu od celog rostera jedne od tih ekipa. To je sramota. Znam da su videli sebe u Evroligi pre korone, ali platili smo i mi cenu. Moramo da budemo bolji.

Odlazak Mekintajera i Gordića? Kako je došlo do toga i zašto nema adekvatnih zamena?

- Sportski sektor nije uspeo da dovede na vreme igrače. Sekli smo ugovor igračima za koje se misli da su remetilački faktor, a nismo doveli pojačanja. Pre svega odluka da odu Gordić i Mekintajer je odluka trenera i sportskog sektora. Nisam ja doneo tu odluku. Uprava tada nije ograničavala sportski sektor da dovedu zamenu. Nismo rekli da nemamo novac. Nego ljudi nisu uspeli da nađu. Videćemo na kraju sezone. Svako će platiti cenu. Nije to ni bitno, nego ko će rešavati te probleme.

RepublikaFoto: Starsport

Mijailović ističe da su plate redovne u klubu. Te da se plaćaju bivši igrači.

- Danas je ekipa primila platu. Danas je platu primio Duško Vujošević, Gašić, Dalo, Milutinov, Tepić, Vranješ, Marić, da li vi verujete to? Ceo tim 2010. je primio platu. To su reprogrami zakasnelih plata.

Da li je Mijailoviću teško u ovom momentu posle svih poraza?

- U ovim trenucima, apsolutno je teško svim navijačima Partizana. Navikli smo na lepše dane, na bolje rezultate. Ne možemo da promenimo previše, šta god činili. Dosta više radimo nego prošle sezone. Nisam siguran da ovo možemo i nazvati sezonom. Svako gleda da preživi. Da dođu normalnija vremena. Ipak, navijači ne treba da brinu za budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading