OTPALO I NAJBOLJE REŠENJE: Crno-beli U SVE VEĆEM PROBLEMU, Filipovski čupa kosu!

Autor:

Sport

29.01.2021

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sašo Filipovski toliko problema ima na klupi Partizana, da bi od muke do kraja mandata mogao da počupa svu kosu.

RepublikaFoto: Starsport
Ima li nade za Filipovskog i Partizan?

Nadamo se da do toga neće doći, ipak Slovenac ima zavidnu frizuru, ali je fakat da crno-beli tonu posle nešto boljeg perioda na početku njegovog mandata. Rezultata nema, ekipa je sve tanja, a nade naizgled ima sve manje.

Još jedan ekser u kovčegu Partizanovih nada u ovoj sezoni zakucan je kada su i zvanično ostali bez velikog planiranog pojačanja.

Mesecima se pisalo o dolasku Demetrijusa Džeksona u Beograd, odlazak Kodija Milera-Mekintajera trebao je da olakša taj transfer, ali je umesto dresa Partizana Džekson odabarao Huventudov.

Tim iz Badalone ima skor od 3-0 u Top 16 Evrokupa, pa bi u slučaju da crno-beli prođu u sledeću fazu Demetrijus čak mogao da im napravi problem.

 

 

 

Ovaj 26-godišnji plej mogao je da bude zaista veliko pojačanje Partizanu, ali šta je tu je, "Grobari" nastavljaju da se mole bogu za spas, pa možda on uspe da pronađe adekvatno rešenje za "parni valjak".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading