VANJA MARINKOVIĆ HTEO DA ĆUTI, PA EKSPLODIRAO: Ljubimac "Grobara" opleo po voljenom klubu!

Autor:

Sport

29.01.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Partizan nije uspeo da ponovi prošlogodišnju sezonu, i na razočarenje navijača daleko je od plej-ofa u ABA ligi, dok u Evrokupu još uvek ima šanse za plasman u četvrtfinale!

RepublikaFoto: Starsport
Vanja Marinković

Sigurno je da je jedan od glavnih hendikepa nedostatak publike na tribinama.

Međutim, u razgovoru za "Sport Klub", Vanja Marinković je istakao da ne razume košarkaše koji se i dalje žale na uslove igranja u praznim dvoranama i poziva ih da pređu na šah, ako im se ne sviđa.

- Zvezdi i crno-belima to puno znači, njima nije svejedno, ali, takav je život, mora da se igra u ovakvim uslovima. Mene nerviraju oni koji non-stop apostrofiraju prazne dvorane kao strašan hendikep, ne razumem kolege igrače kada to rade. Nama, košarkašima, ovo je posao, od toga živimo i, hteli ili ne, moramo da se naviknemo na razne uslove, pa i ove epidemiološke. Ko zna koliko će da potraje. Ne mogu da shvatim da se neki nisu navikli, jer je ovako otkada smo ponovo ušli u sale, krajem maja. Ako je nekome i dalje teško što nema navijača, onda neka igraju šah umesto košarke. Zar im toliko nedostaju oni koji ponekad nesnosno urlaju, vređaju aktere? Zar im je to jedini podsticaj za partije na terenu? Po meni, odsustvo publike nije više hendikep odnosno razlog za slabije partije. Neka okrenu ploču – ističe nekadašnji košarkaš crno-belih.

 

Stanje u Partizanu nije želeo preterano da komentariše, jer kaže da bi verovatno rekao nešto što ne bi trebalo, pa bi se zbog toga podigla buka.

- Gledam Partizan i vidim… bolje da ćutim, pošto nemam dlake na jeziku. Žao mi je zbog svega što im se dešava. Tamo sam, ipak, proveo šest godina, sazreo, krenuo u svet. Jeste me, ali i nije briga. Samo bih rekao da su u klupske stvari umešani neki ljudi koji ne bi trebalo da budu umešani. Sve je počelo sa otkazom Vladi Šćepanoviću. To mi se nije svidelo, koliko god da nije ispunio očekivanja, mada je u trenutku odlaska, imao isti skor kao Trinkijeri godinu dana ranije. U Humskoj nema strpljenja, a o ostalom, bolje da ne pričam. Nije mi potrebno još glavobolja – zaključuje Marinković za "Sport Klub".

Srpski košarkaš se nedavno oporavio od teške povrede, zbog koje se predviđalo da će pauzirati bar tri meseca, ali se Marinković uprkos prognozama značajno brže vratio na parket nego što je to bilo planirano.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading