ZVEZDA JE NOĆNA MORA ARMANIJA: Crveno-beli slavili u Milanu posle sjajnog meča!

Autor:

Sport

18.11.2020

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su rezultatom 87:79 pobedili Olimpiju iz Milana u utakmici 9. kola Evrolige.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda - Olimpija Milano

Crveno-beli su ostvarili 4. pobedu u ovogodišnjem izdanju Evrolige.

Tokom većeg dela utakmice vodila se žestoka borba. Armani je zahvaljujući odličnom finišu prve četvrtine i serijom 8:1 došli do pet poena razlike 23:18. Ali ispostavilo se da je to bio jedini period kada Zvezda nije imala kontrolu rezultata. Kada je uspela da preokrene polovinom druge deonice, od tada su crveno-beli uspostavili svoju čvrstu igru u odbrani i postepeno dizali razliku.


Gotovo da nije bilo slabog pojedinca u Zvezdinim redovima, ali se ponovo izdvojio Džordan Lojd, koji je imao fantastičnu podršku u Džoniju o'Brajantu i Koriju Voldenu, posebno u drugom poluvremenu.
RepublikaFoto: Starsport

Zvezda je u poslednjoj deonici prvi put došla do dvocifrenog plusa, a svaki put kada bi Armani pripretio, Lojd je imao jak odgovor i na kraju odveo Zvezdu do nove pobede u Milanu, četvrte vezane, ukupno šeste protiv ovog rivala u nizu.


Lojd je bio najefikasniji sa 17 poena, Volden je dodao 15, a Džoni O'Brajant 11. Na drugoj strani Vladimir Micov bio je najbolji u milanskoj ekipi sa 13 poena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading