Crno-bela rutina: Partizan se mučio, pa dodao gas i dokrajčio Igokeu!

Autor:

Sport

21.12.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su deklasirali ekipu Igokee u 12. kolu regionalne ABA lige rezultatom 89:73.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan - Igokea

Gosti su furiozno učli u meč i startovali sa serijom od 7:0, dok se Partizan mučio u napadu, ali ni odbrana nije bila na zadovoljavajućem nivou. Trinkijeri je razmrdao svoje izabranike na tajm-autu, crno-beli su podigli nivo igre i preokrenuli rezultat, posle prve četvrtine bilo je 21:18 za domaće.

Gosti iz Laktaša su igrali sasvim solidno protiv favorizovanog rivala, držali su rezultatski priključak do kraja druge četvrtine. Uspeo je Partizan da u završnici prvog dela igre napravi osetniju prednost, zahvaljujući greškama gostiju.

U trećoj četvrtini igralo se poen za poen, a onda je ponovo Partizan uzeo stvari u svoje ruke i stekao dvocifrenu prednost koja je rasla do maksimalnih +19.

RepublikaFoto: Starsport

Do kraja meča crno-beli su održavali visoko vođstvo, koje nisu ispuštali, pa je duel završen rezultatom 89:73.

Njih je do devete pobede prevodio Markus Pejdž sa 19 poena. Dvocifreni su još bili Nikola Janković sa 16, odnosno Kori Volden sa 12 poena.

Solidan je bio Redži Reding sa osam poena i pet asistencija, dok je Rade Zagorac meč završio sa devet poena i tri asistencije.

U poraženoj ekipi najefikasnijije bio Dorel Rajt sa 15 poena i šest skokova, dok su Darko Talić i Majk Grin ubacili po 13 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading