Saletove reči se čule do Amerike: "Ludi" Srbin odgovorio selektoru naše reprezentacije!

Autor:

Sport

14.08.2019

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava selektora košarkaša Srbije Aleksandra Đorđevića stigla je do Amerike! Novinare iz SAD je zanimalo šta Greg Popović misli o rečima - “neka im je Bog u pomoći” kojima je Sale najavio eventualni duel Srbije i Amerike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Greg Popovič

– Moraćete da pitate Sašu za to. Zaista ne posvećujem pažnju tome. Predugo ovo radim. Ali, on je paklen trener. On je takmičar, heroj u Evropi i kao igrač. Bio je fantastičan, a njihov program je u istoriji imao mnogo uspeha. Imaju i sjajan tim, u to nema sumnje. Imaju dubinu i talenat, a radiće pakleno. Žele da pobede, kao i svi ostali. Ljudi će pričati, a ja na to obično ne odgovaram - rekao je Popović.

O Saletovoj izjavio govorio je i Kemba Voker.

- To me potpuno ne zanima. Iskreno, idemo utakmicu po utakmicu. Na kraju krajeva, i jedni i drugi moramo da dođemo do šanse da igramo međusobno. Kada dođemo do toga, kada se sudarimo, onda ćemo da vidimo šta imamo. Ali, sve je to super. Nemam problem sa malo treš-toka - zaključio je plej Amera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading