Marjanović: Idemo na pobedu, Mačvan: Svi mogu da iznenade!

Autor:

Sport

09.09.2017

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju od 14:15 većina ljudi u Srbiji će biti prikovani za televizuju kako bi pružili podršku našim košarkaškim reprezentativcima, koji igraju utakmicu osmine finala Evropskog prvenstva protiv Mađarske.

RepublikaFoto: kss.rs
Prijao odmor, ali prijaće i pobeda:Boban Marijanović

Uloga favorita pripada izabranicima Aleksandra Đorđevića, koji ipak ističu oprez pre duela sa severnim susedima.

-  Mađari su igrali dobro u prvoj fazi, igrali su timski i ne bi bili među 16 najboljih da nije bilo tako. Očekujemo veliku borbu i verujem da ćemo proći dalje. Prijala su nam dva dana odmora da se što bolje spremimo za meč. Daćemo sve od sebe, kao i na svakoj utakmici. Ovo su utakmice koje mogu mnogo da donesu ali i da odnesu. Verujem da ćemo dati sve od sebe i da neće biti problema - poručio je centar našeg tima Boban Marjanović.

Kapiten naše selekcije Milan Mačvan ističe da ni jedan rival u ovoj fazi nije lak,

- Jedna utakmica u nokaut fazi daje svima ravnopravnu šansu da se bore. Zbog toga moramo biti maksimalno koncentrisani, imamo ulogu favorita, moramo to da opravdamo na terenu, a ne kroz priče. Svi mogu da iznenade tokom 40 minuta, mogu da budu inspirisani da ubace sve što šutnu. Defanzivno smo protiv Belgije odradili najbolji posao, ofanzivno bi trebalo da ubacujemo šuteve koji su otvoreni, promašujemo zicere, ali mislim da ide to u pravom smeru - izjavio je Milan Mačvan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading