Evo ko menja Džikića

Autor:

Sport

29.12.2018

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška vest dana u regionu je smena Aleksandra Džikića sa klupe Budućnosti, posle šest uzastopnih poraza, što u Evroligi, što u ABA ligi.

RepublikaFoto: ABA-liba.com
Aleksandar Džikić

Ni velika pojačanja, poput Bitadzea, Norisa Kola i Džejmsa Bela nisu pomogla Džikiću da prekine ovu lošu seriju, pa čelnim ljudima kluba nije ostalo ništa drugo nego da pokušaju i sa promenom na klupi.

Tokom popodneva je u zvaničnom saopštenju potvrđeno da Džikić više nije trener Budućnosti i da će ekipu u sutrašnjoj utakmici voditi pomoćni trener Đorđe Adžić.

Naravno, bilo je jasno da je to privremeno rešenje do izbora novog trenera, ali poslednje informacije iz Podgorice govore da je konačan izbor pao na hrvatskog stručnjaka, 57-godišnjeg Jasmina Repešu.

''Vijesti'' prenose da im je ta informacija potvrđena i ostaje još samo da se to i ozvanični na klupskom sajtu.

Repeša bi trebalo da debituje 3. januara, u evroligaškoj utakmici protiv svog bivšeg kluba, Emporio Armanija iz Milana. Njemu će ovo biti povratak u ABA ligu posle tri i po godine, s obzirom da je od 2013. do 2015. vodio ekipu Cedevite.

Tokom trenerske karijere vodio je i Tofaš, Split, Anvil Vroclav, Fortitudo, Virtus Romu, Beneton, Unikahu, Milano.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading