MOŽE LI FULAM KAO ZVEZDA: Jokanović pred velikim izazovom!

Autor:

Sport

09.11.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama u nedelju od 13 časova gostuju Liverpulu u okviru 12. kola Premijer lige. Ekipa "Redsa" nakon poraza u Beogradu od Crvene zvezde pokušaće da se na pobednički kolosek vrati trijumfom protiv tima koji sa klupe predvodi naš stručnjak Slaviša Jokanović.

Slaviša Jokanović

- Ovde sam i nećemo govoriti o mojoj budućnosti. Pričaćemo o mojoj sadašnjosti. Želimo da budemo konkurentniji i da počnemo da pobeđujemo. Uvek sam bio samopouzdan. Verujem u moj igrače, moj stručni štab i ljude oko nas. Ovde smo gde smo i moramo da napravimo korak napred - započeo je Jokanović.

Nije bio zadovoljan igrom u poslednjem kolu protiv Hadersfild, u kome su "kolibari" poraženi rezultatom 1:0.

- U poslednjem meču smo izabrali ružan način da izgubimo. Morate da se borite do poslednjeg trenutka, morate da uložite malo dodatnog truda. Nismo pokazali to i sada moramo da se probudimo. Moj mentalitet je uvek isti. Želim hrabre ljude oko sebe. Moramo da napustimo našu zonu komfora, da pritisnemo jako i da bude konkurentniji.

Ne očekuje da im neko pokloni bilo šta, a o timu govori kroz vojničku retoriku.

RepublikaFoto: twitter.com/Magpies Related
Aleksandar Mitrović

- Posle teške dve i po godine u Čempionšipu, ne smemo da odustanemo. Moramo da pokažemo ambiciju i ponos. Liverpul je veoma opasan tim sa raznovrsnim ofanzivnim i defanzivnim oružjem. Moramo da pokažemo da smo tim kada idemo u bitku. Ako trčkaramo na terenu i očekujemo da će ljudi da nam poklone darove... Ne, niko neće da nam da ništa. Moramo da osvajamo loptu i da sačuvamo jedan drugog.

Osvrnuo se i na duel Liverpula sa Zvezdom (2:0) i istakao je da im je to putokaz kako njegovi izabranici moraju da odigraju.

- Liverpul dolazi posle poraza i ranjen je, ali mi smo triput više. Moramo, dakle, da uložimo tri puta veći trud i očekujem od mojih momaka da se "pobiju", da učine navijače ponosnim - završio je Jokanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading