(VIDEO) JOVIĆ SRUŠIO MARSEJ I RADONJIĆA: Napadač rešio srpski derbi!

Autor:

Sport

20.09.2018

19:00 >> 19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta savladali su Marsej u prvom kolu grupne faze Lige Evrope. Pobednički gol delo je našeg Luke Jovića koji je ušao sa klupe u 75. minutu, a u 89. doneo pobedu svom timu.

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35
Luka Jović

Mladi napadač uspeo je da donese jako bitnu i tešku pobedu ekipi iz Frankfurta. Čak i nakon što su ostali sa igračem manje isključenjem Džetra Viljemsa to ih nije omelo da se suprostave Francuzima.

Joviću je bilo dovoljno 15 minuta na terenu da reši pitanje pobednika pa je srpski derbi pripao Ajntrahtu. Na terenu je bilo čak četiri naša reprezentativca samo na ovom duelu. Nemanja Radonjić igrao je poslednjih 20 minuta, ali nije uspeo da napravi razliku za svoj tim, dok su Mijat Gaćinović i Filip Kostić počeli duel u Marseju. Gol Luke Jovića pogledajte OVDE.

Na ostalim terenima širom Evrope nije bilo većih iznenađenja, Adem Ljajić je sa asistencijom uveličao sigurnu pobedu Bešiktaša sa 3:1 protiv Sarpsborga. Lacio je sa Sergejem Milinković Savićem savladao Apolon. Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić propisno se obrukao promašajem protiv Kiprana.

 

 

Stefan Marković, štoper gostiju ušao je u igru početkom drugog poluvremena. Sa druge strane, PAOK našeg Aleksandra Prijovića poražen je u Solunu od Čelsija sa 0:1.  Videoton Marka Nikolića nije uspeo da dođe do prvih bodova u Evropi jer je u Sehešfervaru izgubio od BATE Borisova sa 0:2, a doskorašnji igrač Voždovca Aleksandar Filipović zaradio je isključenje na tom deulu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading