Kovačević o preuzimanju direktorske pozicije FSS: Rukovanje čvršće od ugovora

Autor:

Sport

25.07.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni bivši fudbaler Darko Kovačević bi trebao da stupi na dužnost sportskog direktora FSS umesto preminulog Gorana Bunjevčevića, a kako bivši igrač Crvene zvezde, Juventusa i Olimpijakosa navodi da posle rukovanja, sa prvim čovekom srpskog fudbala Slavišom Kokezom, ugovor i nije potreban.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Kovačević

- Sastanak je protekao u odličnom tonu, kao i prethodna dva dana. Dogovorili smo se, pružili ruku jedan drugom i za mene to znači više od ugovora. Posle sednice Izvršnog odbora sve bi trebalo da se stavi na papir - istakao je Darko Kovačević za Sportski žurnal i dodao:

- Putujem na nekoliko dana u Atinu, a čim odluka budu ozvaničena počeću da radim - jasan je Kovačević.

U Fudbalskom savezu Srbije ne kriju da su srećni što su se lako dogovorili s istaknutim sportskiim radnikom.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Kovačević

- Zadovoljni smo, jer smo, verujem, napravili pravi izbor. Darko Kovačević je i kao fudbaler imao karijeru u stalnom usponu. Kao operativac je već stekao iskustvo radom u Grčkoj i sigurni smo da će se lako snaći na novoj funkciji - izjavio je za Sportski žurnal generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović uz konstataciju da ga raduje što je i Darko pokazao volju za radom u FSS.

- On je takođe oduševljen pozivom, izložio nam je ideje i preostalo je samo da mu poželimo da dobro radi i bude uspešan kao kad je bio fudbaler - dodao je Šurbatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading