Tite meša karte pred Mundijal

Autor:

Sport

26.05.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski selektor Tite, ima nove ideje kada je tim u pitanju. On je imao formiranu ekipu u kvalifikacijama, ali će mešati karte i uigravati novu formaciju.

Fudbaleri Brazila

Povreda Danija Alveša je problem, Danilo je prirodna zamena ili Fagner koji je naknadno pozvan, ali fudbaler Korintijansa ima manje iskustva. Levo je Marselo, a čini se da Tite uigrava Mirandu i Markinjoša, izvesno je da Tijago Silva neće biti starter.

Najveća promena u formaciji bi trebalo da bude u veznom redu, mesto će izgubiti Renato Augusto koji igra u Kini, a brazilski selektor planira da vrati Kutinja pozadi kao plejmejkera koga će čuvati Kazemiro i Fernandinjo. I Fred i Paulinjo žele Fernandinjovo mesto, ali fudbaler Sitija ima prednost.

Brazil je igrao sa dva napadača, sada bi mogao da počne šampionat protiv Švajcaraca u 4-3-3 formaciji, novi igrač je Vilijan, on će delovati desno, levo je Nejmar, u špicu Gabrijel Žesus ima prednost u odnosu na Firmina i Tajsona.

Brazil je počeo pripreme sa 18 igrača, Kazemiro, Marselo stižu u ponedeljak, kao i Firmino, Daglas Košta i Fagner su lakše povređeni.

Dakle tim bi trebalo da izgleda ovako:
Alison
Danilo Markinjoš Miranda Marselo
Kazemiro Kutinjo Fernandinjo
Vilijan Gabrijel Žesus Nejmar


Brazilci u prvom meču Mundijala igraju protiv Švajcaraca, imaće dve probe, 3. odnosno 10. juna, čekaju ih susreti sa Hrvatima, odnosno Austrijancima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading