(VIDEO) Lukin Kristal Palas šokirao Stouk: "POTERSI" ISPALI U DRUGU LIGU!

Autor:

Sport

05.05.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Stouka doživeli su poraz 1:2 od Kristal Palasa na svom terenu u okviru 37. kola Premijer lige i tako izgubili sve šanse da i naredne sezone igraju u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deprimirani igrači Stouka

Nakon punih 15 godina na stadionu "Britanija" neće se gledati najbolji fudbal u Engleskoj, pošto je Stouk nakon preokreta u drugom poluvremenu izgubio od Palasa našeg Luke Milivojevića sa 2:1.

Šaćiri je vodio posle prvih 45 minuta, pa se činilo da bi mogli sa pobedom u ovom meču i tri boda u poslednjem kolu da se nekako provuku.

Ali nije bilo popusta kod fudbalera Kristal Palasa. Tim iz Južnog Londona je golovima Mekartura u 68. i Van Anholta u 86. minutu uspeo da gurne sa ivice provalije domaćina i zapečati njihovu sudbinu.

Stouk je pretposlednji na tabeli engleskog prvenstva sa 30 bodova, dva manje od Sautemptona i tri od Svonsija, klubova koji imaju po dve utakmice manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading