OPTIMISTA: Evo kako Suma hrabri navijače Partizana

Autor:

Sport

16.02.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sejduba Suma je protiv Plzenja (1:1) pokazao da bi ovo mogla da bude njegova godina. Jeste fudbaler Partizana promašio veliku šansu, ali najskuplje plaćeni igrač u istoriji crno-belih ostavio je mnogo bolji utisak nego na prethodnim utakmicama.

RepublikaFoto: Starsport

Suma je dobio priliku od prvog minuta. Imao je nekoliko dobrih poteza, a utisak bi bio mnogo bolji da je zatresao mrežu iz velike šansu koju je imao. Bivši fudbaler Slovana veruje da Partizan može dalje.

- Sigurno ćemo im dati gol na njihovom terenu! Ubeđen sam u to. Mentalitet nam je takav da sam uveren u ovo što vam kažem. Idemo da ih dobijemo. Nećemo ih čekati. Naprotiv - rekao je Suma a prenosi "Mozzarsport".

On se osvrnuo i na svoju partiju.

- Nije ovo moja najbolja utakmica... Radio sam dobro i jesenas, igrao dobro na mečevima grupne faze, ranije i u kvalifikacijama. Uvek dajem sve od sebe. Na pripremama sam se trudio da uhvatim formu. Igrao sam protiv Plzenja na poziciji na kojoj se komotno osećam. Najboljoj za mene. Radio sam dobre stvari za ekipu, a biću spreman i za revanš - poručio je Suma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading