On je najbolje pojačanje u Premijer ligi

Autor: I. V.

Sport

20.11.2017

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog leta su pomerene granice u svetu fudbala, makar kada su transferi u pitanju. Transfer Nejmara napravio je pometnju ali ima i onih timova koji su za relativno mali novac doveli sjajne igrače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah je najbolje pojačanje u Premijer ligi ove sezone

Liverpul je još početkom prelaznog roka doveo Mohameda Salaha za oko 40 miliona evra, a ovaj igra fantastično. Uzimajući u obzir cene posle transfera Nejmara ovo se može smatrati bagatelnim iznosom.

Junajted je takođe "na vreme" angažovao Lukakua, doveli su ga sredinom jula za oko 85 miliona evra, a Arsenal je još pre početka prelaznog roka angažovao Seada Kolašinca bez utrošenog centa na obeštećenje.

Nemanja Matić je kako jedan od najboljih zadnjih veznih na svetu stigao u redove Mančester junajteda za "samo" 40 miliona evra. 

OVDE možete pronaći koga je sve ugledni "Skaj Sports" stavio na listu potencijalno najboljih transfera minulog leta u Premijer ligi, a možete i sami dati svoj glas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading