MAŠINA IZ FRANFURTA NASTAVLJA DA MELJE: Kostić diriguje, a Ajntraht DOMINIRA, ali GDE JE LUKA JOVIĆ?!

Autor:

Sport

07.02.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada se Luka Jović vratio u Frankfurt, Ajntrahtova mašinerija ne prestaje da melje. Nažalost, trener Adi Hiter ne da srpskom tandemu u svom sastavu da dominira, već je Kostić sve do 73. minuta morao da d

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić orkestrirao je pobedu Ajntrahta golom i asistencijom!

Tutnje "orlovi" ka Ligi šampiona, i to na krilima srpskog dua Kostić-Jović. Ni Hofenhajm nije mogao da ih zaustavi na stadionu u Sinshajmu, pa je Ajntraht trijumfovao 3:1.

Prvi gol, čudnog li čuda, postigao je preporođeni Filip Kostić u 15. minutu posle sjajnog pasa Amina Juna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kostić i Jović u dresu ekipe iz Frankfurta

Bebou je uzvratio tik posle povratka sa pauze, ali je onda Ndika u 62, i to na Kostićevu asistenciju, doneo novu prednost.

Tačku na meč stavio je Andre Silva dva minuta kasnije.

Trener sastava iz Frankfurta Adi Hiter govorio je o razlozima zašto Jovića ne požuruje, iako je na debiju postigao dva gola za 20 minuta, pa je to još jednom pokazao ubacivši ga u igru tek u 73. minutu.

Pozajmljeni igrač Reala nije pronašao put do mreže, ali je pokazao zavidnu saradnju sa saigračima, pa bi uskoro mogao ponovo da bude regularan na listi strelaca.

 

Ajntraht je sada 4. na tabeli, a ukoliko Kostić i Jović nastave da briljiraju, mogli bi čak i da se uključe u trku za titulu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading