MAGIJA BIG SEMA: Vest Brom odoleo na Enfildu, očajnom Liverpulu samo bod!

Autor:

Sport

27.12.2020

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula remizirali su 1:1 sa VBA u okviru 15. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah je bio jedan od najgorih na terenu

Tim Jirgena Klopa je sebi dozvolio veliki luksuz da prospe dva boda protiv tima koji je pretposlednji tim na tabeli. Sem Olerdajs je tako još jednom otišao neporažen sa Enfilda.

"Crveni" će ostati prvi na tabeli, ali sada samo sa 3 boda više od Evertona, 4 u odnosu na Lester, a 5 više od Mančester junajteda koji ima utakmicu manje.

Od 12. minuta je delovalo da će ovo biti siguran trijumf Liverpula.Dugo je trajao napad domaćih i sve je delovalo bezopasno dok Žoel Matip nije dodavanjem "pocepao" odbranu VBA. Pronašao je Sadija Manea koji je primio loptu grudima, okrenuo se i lako zatresao mrežu gostiju.

Do kraja prvog poluvremena su velike šanse propustili Mane i Mohamed Salah, dok je Egipćanin imao priliku i u 65. minutu, ali je šutirao preko prečke.

Liverpul nije bio preterano agilan u nameri da dođe do drugog gola. I to mu se osvetilo. U 82. minutu je Semi Adžaji fantastično skočio i glavom poslao loptu od stative iza leđa Alisona Bekera.

Od tog momenta je Liverpul krenuo u napad, a najbolju šansu za 2:1 imao je Roberto Firmino. Dobro je šutirao glavom posle centaršuta Aleksandera Arnolda, ali je golman Sem Džonston fantastično reagovao i sačuvao bod ekipi VBA.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading