KO KOČI POSAO PARTIZANA I OLIMPIJAKOSA? Štoper i dalje daleko od Humske!

Autor:

Sport

29.09.2020

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stanojević vapi za pojačanjima. Jasno je da su crno-belima potrebni novi igrači, a vremena da se oni dovedu je sve manje.

RepublikaFoto: Starsport
Svetozar Marković

Trener Partizana je zadovoljan onim što ima u napadu, ali velike probleme ima u odbrani. Zbog toga će u Humskoj do kraja prelaznog roka pokušati da dovedu štopera.

Najveća želja Stanojevića je Svetozar Marković, koji brani boje Olimpijakosa. Crno-beli su voljni da ga dovedu na pozajmicu.

Ipak, vlasnik grčkog velikana, Evangelos Marinakis koči ovaj posao. Partizan i Olimpijakos su imali veoma dobar odnos u prošlosti, ali je idilu između dva tima pokvarilo to što su crno-beli kasnili oko isplate Marka Jankovića.

 

Partizan će pokušati da do kraja prelaznog roka razreši sve probleme sa Olimpijakosom i dovede Markovića, koji bi bio bonus igrač, ali ovaj posao je trenutno daleko od realizacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading