STANOJEVIĆ ISKRENO: Evo šta kaže trener Partizana o dolasku Jojića!

Autor:

Sport

27.09.2020

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizan Aleksandar Stanojević obratio se medijima pred susret 9. kola Linglong Superlige Srbije između crno-belih i Bačke koji je na programu u ponedeljak na stadionu u Humskoj 1.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Taj duel trebalo je da bude odigran u nedelju, ali je zbog obaveza crno-belih u Evropi pomeren za ponedeljak od 18.00.

- Juče smo trenirali i radili oporavak. Normalno, ostali igračli koji nisu igrlai, imali su jači trening. Nemamo vremena za neke jače treninge. Prilagtođavamo se, znači nam ovaj jedan dan što su nam dozvolili iz Zajednice superligaša i hvala Bački što se složila sa tim - rekao je Stanojević.

Umara Sadika najverovatnije neće biti u timu.

- Sadik je zamolio da ne trenira punim intenzitetom da bi mogao da igra utakmicu. Ali nije spreman 100 odsto. Vitas se vraća, Lutovac se vraća, za Stevanovića ćemo videti, ima već duže vreme tu povredu, još pre pauze. Moramo da igramo, važna nam je svaka utakmica.

Da li je utakmica protiv Šarlroa pokazala da su potrebna pojačanja u veznom redu?

- Ja bih voleo Jojića u timu, ali nije to tako lako. On ima svoje planove i ambicije, tako da videćemo. Imali smo tri, četiri situacije kada je Suma dao dobar pas, ali falio nam je jedan korak, uvek nam je bio duži pas. Nije nam to bio ključni problem tamo... Pojačanja su uvek dobro došla.

Da li je ekipi potreban fudbaler koji dobro igra glavom?

- Mi smo generalno niža ekipa. Imamo Sadika, koji je visok, ali nije mu najveći kvalitet udarac glavom. Mogli bi odbrambeni igrači ako se dobro izvede prekid da ugroze gol. Nadamo se da ćemo popraviti taj segment.

OFK Bačka?

- I da nismo ispali iz Evrope moramo da imamo fokus na domaće prvenstvo. To je prioritet. Nisam stigao da upoznam sve igrače. Ne bih kalkulisao. Igraće najbolji, najzdraviji, najspremniji... - zaključio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading