(FOTO) ŠIPTARI NE MOGU BEZ PROVOKACIJA: U Tirani POLUDELI, najavljuju žestok haos na utakmici sa Zvezdom!

Autor:

Sport

11.08.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ukoliko uspešno prebrode 1. kolo kvalifikacija i ekipu Evrope, u drugoj rundi sastaće se sa boljim iz duela Dinamo Tbilisi Tirana. U Albaniji su već krenuli sa provokacijama i dizanjem tenzije, iako se ni ne zna da li će uopšte doći do meča između srpskog i šiptarskog šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Srbi provociraju - glasi naslov kojim je albanski sportski list "Panorama sport" najavio potencijalni meč. Bez ikakvog povoda, Albanci su izuvkli tri tvita navijača Crvene zvezde i od njih napravili priču kako Srbi provociraju.

Ovo su Tvitovi, koje šiptari smatraju provokatorskim:

- Daj tu Tiranu. Ma, protiv Tirane da ih zgazimo. Sve u svemu otvoren put kao evropskim takmičenjima - poruke su za koje u Tirani smatraju da se provokatorske.

Potom je usledila naslovna strana gde je u prvom planu objava da Srbi provociraju. Kada se sve to tako ispinuje, onda ni ne čude odgovori od strane tamošnjih navijača koji odmah počinju sa pretnjama, najavom haosa pre meča i slično. "Zasluge" za to odlaze na račun sramnog pisanja medija u Albaniji koji kao da su jedva dočekali da se obruše na Srbe i to bez ikakvog povoda.

Foto: printscreen

Takođe, nije baš najjasnija na formulacija da bi meč Tirana - Crvena zvezda bio "derbi Balkana". Da bi neki meč bio derbi, mora da se radi o ekipama iz istog ili sličnog ranga što sada naravno nije slučaj. To može da bude samo jedna visokorizična utakmica, ali daleko od bilo kakvog derbija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading