Partizan slavio u Humskoj: Pavlović izdominirao, Zemun nije imao snage za izjednačenje!

Autor:

Sport

22.05.2020

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana i Zemuna odigrali su prijateljsku utakmicu na stadionu u Humskoj pred nastavak prvenstva, crno-beli su slavili rezultatom 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan - FK Zemun

Partizan je počeo u sastavu: Stojković, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić, Natho, D. Stojković, Marković, F. Stevanović, L. Pavlović, Sadik.

Partizan je držao inicijativu tokom čitavog meča i bio konkretniji, iako su gosti imali svoje šanse...

Crno-beli su poveli 19. minutu tako što je Denis Stojković izbacio Lazara Pavlovića na levoj strani, Partizanova "desetka" došla do peterca, a onda paralelnom loptom poslužio usamljenog Umara Sadika na svega dva metra od gola.

Partizan duplirao prednost samo tri minuta kasnije posle fantastičnog gola Lazara Pavlovića.

RepublikaFoto: Starsport

Akcija je tekla po sredini, Bibars Natho je odigrao do Lazara Markovića, a on iz prve petom odigrao povratnu do imenjaka Pavlovića. Usledio je prelep šut iz prve sa oko 25 metara kojim je pogodio gornji desni ugao.

U nastavku su priliku dobili rezervisti, nastavili su se napadi domaćih.

U drugom poluvremenu za Partizan su igrali: N. Stevanović, Smiljanić, Vujačić, Vitas, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Lakčević, Ivanović, Asano, Matić.

U 71. minutu činilo se da je Partizan mogao da dobije penal, bilo je osnova, ali je i ovoga puta sudija odlučio da ne svira ništa.

Zemun u 75. minutu smanjuje vođstvo. Veljko Kuzmanović je zahvatio poluvolej iskosa sa desne strane i pogodio dalji ugao za 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading