Potvrđeno: Rusija dočekuje Srbiju u prestonici!

Autor:

Sport

14.01.2020

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalnu probu reprezentacija Rusije pred start Evropskog prvenstva imaće protiv Srbije. Meč će se igrati 6. juna, što se znalo od ranije, ali je u sredu objavljena informacija da će se duel igrati u glavnom gradu – Moskvi.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbalska reprezentacija Srbije

"Baćuške" će imati četiri prijateljska meča pre Evropskog prvenstva: igraće 28. marta u gostima protiv Švajcarske i 31. marta na strani protiv Moldavije, dok će u junu, uoči samog početka, odmeriti snage 2. juna sa Poljskom u gostima, a onda će 6. juna dočekati Srbiju.

Nakon te utakmice će trenirati u Novogorsku do 11. juna, do odlaska u Sankt Peterburg, koji će biti poprište premijernog meča na Evropskom prvenstvu sa Belgijom (13. jun).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbalska reprezentacija Rusije

Da li će meč u Moskvi biti i Srbiji generalna proba za prvenstvo Starog kontinenta znaćemo u martu, jer 26. će igrati polufinale baraža Lige nacija sa Norveškom u Oslu, a u slučaju pobede pet dana kasnije će se igrati u Beogradu finale protiv Škotske ili Izraela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading