Murinjo posle 3. pobede: Navijači vole ovaj klub, ne kažem da vole i mene...

Autor:

Sport

30.11.2019

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo rekao je kako je zadovoljan prijemom navijača posle trijumfa svog tima nad Bornmutom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Spursi su upisali i treću pobedu od Murinjovog dolaska, pošto su slavili protiv Bornmuta 3:2 u okviru 14. kola Premijer lige. Junak trijumfa londonskog kluba bio je Dele Ali, koji je bio dvostruki strelac, za kojeg Portugalac ne krije reči hvale već duže vreme.

- Igra na poziciji na kojoj se oseća srećno i komforno, a takođe mu dajemo prostor za kreativnost, koju uvek ima. Mislim da je odigrao tri fenomenalna meča otkako sam došao- rekao je Murinjo.

Murinjo se potom osvrnuo na igru svog tima, kao i činjenicu da prokocka prednost 3:0 u samom finišu, pošto je Hari Vilson postigao dva gola za Bornmut.


- Verujem da smo u periodu najbolje igre postigli treći gol, bili smo blizu i četvrtog, ali kada su oni stigli do svog prvog, to je promenilo utakmicu. Osetilo se da su momci pomalo umorni zbog intenzivne igre, ali smo imali šansu da postignemo još neki gol. U Premijer ligi su utakmice uvek "žive". Igrali smo dobro u dugim periodima, bilo je i problematičnih trenutaka, ali mislim da su navijači uživali. Ipak smo postigli sedam golova za četiri dana- naglasio je Murinjo i zatim dodao:

- Navijači vole ovaj klub, ne kažem da vole i mene, ali me prihvataju kao vrhunskog profesionaolca koji želi da da sve klubu. Ljudi imaju više razloga da me vole ako im se sviđa moj rad, ali su navijači uz svoj tim, vredno radimo da bismo napredovali na tabeli, da bi pozicija više odgovarala talentu ove ekipe- rekao je Portugalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading