Zimska čistka na Marakani: Delije će se iznenaditi imenima, četiri igrača napuštaju crveno-beli tabor!

Autor: Telegraf

Sport

04.11.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda već se sprema za zimski prelazni rok, odnosno onaj teži deo njega. Crveno-beli moraju da rasterete roster, a na izlaznim vratima biće četvorica igrača..

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević i fudbaleri Crvena zvezde

Prema saznanjima "Telegrafa", Zvezda će na transfer listu ovog januara staviti četvoricu igrača - El Fardu Bena, Ričmonda Boaćija, Milana Pavkova i Milana Jevtovića! To ne znači da su oni nepotrebni, već samo da imaju dozvolu da idu i da je njihova prodaja prioritet.

Ben je Zvezdu trebalo da napusti još ovog leta. Sve je bilo dogovoreno sa Al Vahdom - crveno-belima bi pripalo dva miliona evra, a napadaču bogat ugovor.

Međutim, dogovor Bena i pomenutog kluba se izjalovio neočikivano i Zvezda je ostala bez prihoda. Istovremeno, Ben nije registrovan za LŠ, a vredi pomenuti da mu na leto ističe ugovor.

- Ovde sam barem do leta, od kluba zavisi da li će mi ponuditi ugovor. Zainteresovan sam za razgovor, uprava se pita - rekao je Ben nedavno.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben u dueli sa vezistom Partizana, Sašom Zdjelarom

Slična situacija snašla je Milana Pavkova koji je ostao bez transfera u kineski Đijangsu, a Zvezda bez tri miliona evra koliko je trebalo da iznosi obeštećenje.

Ukoliko Pavkov, ipak, ostane crveno-beli će pokušati da prodaju Ričmonda Boaćija ili obrnuto. Dakle, jedan od njih dvojica potražiće novu sredinu, dok bi drugi mogao da dobije dodatno poverenje.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Poslednji na transfer listi trebao bi da bude Milan Jevtović. Trener Vladan Milojević pružio je krilnom napadaču šansu, ali je on očigledno nije iskoristio pa je blizu odlaska sa "Marakane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading