Statistika kaže da je Jović u beznadežnoj situaciji - Srbin ne postoji na terenu!

Autor:

Sport

20.10.2019

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač je produžio post u Real Madridu! Luka Jović je bio u starter na meču sa Majorkom, ali je ponovo propustio mogućnost da zadobije poverenje Zinedina Zidana.

Luka Jović

Srbin je mesto u startnoj postavi dobio zahvaljujući brojnim povredama u napadu i odsustvu Edena Azara, Lukasa Vaskeza i Gereta Bejla, ali nije bio na očekivanom nivou.

Statistika ne laže, a ona pokazuje da je Srbin bio igrač koji je najmanje učestvovao u igri - loptu je dotakao samo 25 puta i imao je najmanji broj pasova - 12. Osim toga, kao napadač nije ostvario nikakav doprinos u ofanzivi, niti je uputio šut ka golu, niti je uopšte dotakao loptu u kaznenom prostoru Majorke, praktično nije postojao.

Mnogi smatraju da ovo nije bilo samo jedno Jovićevo loše izdanje, već je trend uočljiv od početka nove sezone u La Ligi.

On je igrač u domaćem šampionatu koji je imao najviše šuteva ka golu bez realizacije – osam pokušaja, bez golova. Zidan nije imao izbora osim da ga iz igre izvede u 66. minutu, a umesto njega je uveo Rodriga. Sve u svemu, još jedna propuštena šansa napadača vrednog 60 miliona evra.

"Kraljevski" klub sa 18 bodova zauzima drugo mesto na tabeli, a u odnosu na prvoplasiranu Barselonu ima bod zaostatka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading