Tuhel govorio o Nejmarovim osećanjima i potencijalnom transferu...

Autor:

Sport

17.08.2019

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Pari sen Žermena Tomas Tuhel najavio je da će se Nejmar na teren vratiti naredne nedelje, ukoliko ostane u klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomas Tuhel

Brazilac je u subotu ponovo trenirao sa timom. Prethodno je radio pojedinačno, pošto se još oporavlja od povrede. Tuhel je najavio da bi Nejmar u timu mogao da bude naredne sedmice, pošto je prerano da na teren izađe u nedelju protiv Rena.

U međuvremenu, i dalje se spekuliše hoće li 27-godišnjak napustiti Pariz i otići u Barselonu ili Real Madrid.

- Za sada još nismo pronašli rešenje za njegovu situaciju. Ako se ništa ne promeni, ostaće s nama. Ugovor mu važi još tri godine- jasan je Tuhel.

Trener "svetaca" je srdačno dočekao Nejmara u subotu na treningu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Naš odnos je isti. Ono što se sada dešava je između njega i kluba. Kada ja razmišljam o snažnom timu, mislim o timu u kome je Nejmar. I to Nejmar koji je raspoložen, spreman da svih 90 minuta odigra na visokom nivou- rekao je Tuhel.

Na prethodnoj prvenstvenoj utakmici navijači su tražili odlazak Brazilca.

- Nejmar je moj igrač, u mojoj je svlačionici, i moja je obaveza da ga štitim. Nismo pričali o tome šta se desilo na prošloj utakmici, ali znam da je osećajan. Ovo je veliki izazov za njega- rekao je strateg Parižana.

Prelazni rok traje još dve nedelje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading