Čelsi uručuje otkaz Sariju nakon finala Lige Evrope!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

15.05.2019

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski list "Gazeta delo sport" tvrdi da će Roman Abramovič uručiti otkaz italijanskom stručnjaku Mauriciju Sariju čim prođe finale Lige Evrope u kom Čelsi igra protiv Arsenala 29. maja u Bakuu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricio Sari

Od kada je došao u Čelsi italijanski menadžer Mauricio Sari ima velikih problema. Najpre je morao da nagovori najboljeg igrača u klubu Edena Azara da ostane na "Stamford bridžu" da bi prilikom prve loše serije rezultata njemu spremali otkaz. Sari je međutim uspeo Čelsi da dovede do trećeg mesta u Premijer ligi i "plavci" su tako maltene prvi u "ostatku lige" ako ne računamo besprekorne Mančester Siti i Liverpul koji su imali nestvarne sezone. 

Sari je uveo Čelsi i u finale Lige Evrope i mogao bi da omogući trofej londonskom klubu, a i pored toga što Čelsiju preti embargo na transfere u naredna dva prelazna roka on ima želju da ostane. 

Kako piše Gazeta delo sport vlasnik kluba Roman Abramovič bi mogao da uruči otkaz Sariju posle finala Lige Evrope i to najviše zbog narušenih odnosa Sarija sa navijačima. Gazeta već zna i koje su Sarijeve moguće destinacije, a navodno on bi po pisanju tog lista mogao nazad u domovinu, u Romu, Milan ili čak Juventus ukoliko se zaista desi rastanak sa Masimilijanom Alegrijem.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading