Novi preokret: Nemci otkrili kakva je sudbina Luke Jovića!

Autor:

Sport

29.04.2019

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac Luka Jović nalazi se u centru pažnje fudbalske javnosti nakon sjajnih partija koje pruža u Ajntrahtu iz Frankfurta. Srbin je bio nadomak prelaska u Real Madrid, ali izgleda da se desio veliki obrt

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Kako prenosi nemački "Sport", Barselona je navodno odustalo zbog visine obeštećenja (70 miliona evra), a Real jer su Jovićevi menadžeri postupili nekorektno. Takođe, Bajern i PSŽ „nisu srećni“ zbog celokupne situacije, jer smatraju da se mladom igraču „pumpa“ cena preko medija, a redom se prstom upire na čuvenog menadžera Faljija Ramadanija.

Od ostalih klubova koji su se pominjali ostali su Čelsi, Liverpul i Inter, ali se sada spekuliše da će najrealniji biti ostanak u Nemačkoj, odnosno u Frankfurtu ukoliko Jović sa saigračima izbori plasman u Ligu šampiona.

Nema sumnje da još uvek ništa nije rešeno, a pitanje je da li će se u skorije vreme razjasniti situacija ili nas čeka nova letnja transfer sapunica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading