GRCI: Lopovi iz Partizana bi da nas opljačkaju!

Autor:

Sport

19.02.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko Marka Jankovića! Najtrofejniji grčki klub Olimpijakos tvrdi da uprava Partizana pokušava da ga opljačka skrivajući realnu vrednost transfera crnogorskog reprezentativaca u redove italijanskog Spala.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Janković

To je ekskluzivno za "Srpski telegraf" potvrdio neimenovani član uprave atinskog giganta koji je ujedno i jedan od devet članova upravnog odbora Olimpijakosa.

Kada je Janković u smiraj zimskog prelaznog roka prešao u Italiju, obelodanjeno je da je transfer vredan 1.800.000 evra i da bi polovina tog novca (900.000 evra) po unapred utvrđenom dogovoru između dva kluba trebalo da pripadne Grcima.

PROBLEM S LJUDIMA

Međutim, sa Karaiskakisa sada tvrde da je Partizan prikazao da je od transfera prihodovao svega 100.000 evra, uz dodatnih 600.000 kroz bonuse, odnosno da je namerno umanjio vrednost čitavog posla kako bi morao da im isplati manju sumu.

RepublikaFoto: Starsport

- Komuniciramo sa Partizanom već nekoliko dana, to nije tajna. Pitajte ih za sumu, odnosno koliko iznosi transfer Marka Jankovića u Spal. Mi tvrdimo da su predstavili da je reč o sumi od 100.000 evra i 600.000 evra kroz bonuse i da to ne odgovara istini. Ukoliko oni tvrde da to nije tačno, neka objave šta je istina. Što se nas tiče, spremni smo da preduzmemo pravne mere, odnosno da tužimo Partizan ako ne budemo dobili novac koji nam pripada. Imali smo dobru saradnju u prethodnim godinama sa Partizanom, nemamo problem sa klubom, već sa ljudima koji ga sada vode - rekao je za Srpski telegraf jedan od članova rukovodstva Olimpijakosa.

NERVIRAJU IH RATE

Novinari Srpskog telegrafa pokušali su na ovu temu da stupe u kontakt sa članovima uprave kluba iz Humske, ali zvaničnog odgovora nije bilo. Do nas je od izvora bliskog rukovodstvu crno-belih stigla samo informacija da su ugovori dostupni klubovima i FIFA i da upravu crno-belih briga šta misle Grci.

- Problem je što je dogovor da Spal novac za Jankovića isplaćuje u nekoliko rata. To je razbesnelo Grke jer neće odmah dobiti novac. Inače, dogovoreno je da se njima isplati fiksno 300.000 evra za obeštećenje ako transfer bude manji od tog iznosa. To bi značilo da im Partizan duguje 300.000 evra, a ne polovinu od transfera Jankovića, koja je veća od te sume. Uprava nije zabrinuta kakvi će ubuduće biti odnosi između dva kluba - tvrdi naš izvor iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading