IVANIĆ I GAJIĆ STIŽU U ZVEZDU, AGENTI ZAVRŠAVAJU POSAO!

Autor:

Sport

02.02.2019

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom čitave zime navijači Crvene zvezde nalaze se u iščekivanju dolaska dva velika pojačanja, koja su želja rukovodstva srpskog šampiona već nekoliko prelaznih rokova u nizu. Po svemu sudeći, "Delijama" će se konačno ispuniti želje da na Marakanu stignu ofanzivni vezista BATE Borisova Mirko Ivanić (25) i desni bek Bordoa Milan Gajić (23).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Posao oko angažovanja pomenutog tandema je u završnoj fazi budući da su agenti crveno-belih na završnim pregovorima u Belorusiji, odnosno Francuskoj. Vodeći tim Superlige Srbije dogovorio je sve detalje sa fudbalerima, ali sada preostaje da se utanače detalji oko iznosa obeštećenja sa njihovim klubovima. Očekivani dolasci Gajića i Ivanića u redove Crvene zvezde ne zavise od eventualnih odlazaka nekog od igrača na njihovim pozicijama.

Foto: Promo foto

Mirko Ivanić je već godinama najbolji igrač u Belorusiji, a dres tamošnjeg večitog prvaka BATE Borisova nosi od februara 2015. godine kada je stigao iz Vojvodine i za to vreme osvojio je šest trofeja, uz učešća u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Gajić, sa druge strane, nije uspeo da se izbori za značajniju minutažu u Bordou od dolaska iz OFK Beograda u julu 2015. godine, mada je u tom periodu redovan u mladoj reprezentaciji Srbije.

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da su oba igrača bila i na meti Partizana, ali do realizacije posla ipak nije došlo. Prema nezvaničnim informacijama, Zvezda će za crnogorskog reprezentativca morati da plati obeštećenje između milion i milion i po evra, dok je nekadašnji zlatni "orlić" sa Novog Zelanda jeftiniji.

U Zvezdi od Ivanića očekuju da bude plejmejker koji će deliti minutažu sa Markom Marinom i biti njegov naslednik kada bivši reprezentativac Nemačke napusti Marakanu. Gajić je svojevrstan zalog za budućnost i pojačaće konkurenciju na desnom beku gde se sada smenjuju Filip Stojković i Marko Gobeljić, s tim da i jedan i drugi mogu da pokriju više pozicija u timu.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading