PRVI ČOVEK RADNIČKOG O SKANDALU - Tončev: Smišljen atak na Lalatovića!

Autor:

Sport

18.12.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sjajnu jesen Radničkog iz Niša, verovatno i najbolju u istoriji kluba, donekle je bačena senka ''zahvaljujući'' skandalu koji je viđen u ponedeljak veče u Kruševcu, nedugo posle utakmice koju su Nišlije dobile protiv Napretka rezultatom 2:1. Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev stao ja na stranu Nenada Lalatovića.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ivica Tončev

- FK Radnički garanutuje bezbednost svakom klubu koji dođe na naš stadion u Nišu. Jednostavno, nemoguće je da navijač bude na pres konferenciji. To je bio smišljen atak na Nenada Lalatovića i Radnički apsolutno staje iza svog trenera. Žalićemo se nadležnim istitucijama zbog ovoga - rekao je predsednik Nišlija Ivica Tončev na početku razgovora za "Telegraf", a potom nastavio:

- I portparolka Napretka se ponela neprofesionalno. Njen posao je da najavi trenere na konferenciji, a ne da postavlja pitanja. To bi novinari trebalo da rade. Ona je tim pitanjem indirektno izazvala incident.

Lalatović je na konferenciji pomenuo i to da zna ko je portparolki Napretka rekao da mu postavi to pitanje, uz komentar - Je'l to onaj koji danas nije došao na stadion? Nas je interesovalo to da li Tončev možda zna na koga je trener Radničkog mislio.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Nenad Lalatović

- Ne znam ko je taj ''nalogodavac'' kog je Lalatović pominjao. To ćete morati da pitate njega, ja još nisam pričao s njim na tu temu - rekao je prvi čovek Nišlija koji je posebno želeo da napomene svrhu fudbala:

- Ljudi, fudbal je samo jedna igra i to mora tako da ostane. Ne sme da prelazi granice i da se svodi na neke lične stvari. To mora da prestane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading