NEOČEKIVAN GOST STIGAO U MOSKVU! Posetio je povređene u TERORISTIČKOM napadu u Krokusu, njegova poruka KIDA DUŠU! (FOTO)

Autor:

Svet

28.03.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izrazio je nadu da će svet shvatiti da ovakvi napadi ne smeju proći nekažnjeno i da će se preduzeti odgovarajuće mere kako bi se osudili počinioci.

NEOČEKIVAN GOST STIGAO U MOSKVU! Posetio je povređene u TERORISTIČKOM napadu u Krokusu, njegova poruka KIDA DUŠU! (FOTO)

Foto: Investigative Committee of Russia via AP

Glumac Stiven Sigal posetio je žrtve terorističkog napada u Krokus siti holu, koji se nalazi u predgrađu Moskve, u Nacionalnom medicinsko-hirurškom centru N.I. Pirogov. On je izrazio duboko žaljenje zbog strašne tragedije koja se dogodila i poručio da Rusija može poslužiti kao primer svetu u osudi ovakvih napada.

Reakcija Stivena Sigala

Stiven Sigal je izjavio da je ova strašna tragedija nešto što nikako nije smelo da se desi. Izrazio je nadu da će svet shvatiti da ovakvi napadi ne smeju proći nekažnjeno i da će se preduzeti odgovarajuće mere kako bi se osudili počinioci, prenose RIA novosti.

Potresne cifre

Prema poslednjim podacima Ministarstva za vanredne situacije, u napadu je poginulo 143 osobe, od kojih je 84 već identifikovano. Među njima su i petoro dece uzrasta od devet do 16 godina. Ove potresne cifre jasno pokazuju razmere ove tragedije i duboko pogađaju javnost.

Detalji napada

Napad na koncertnu dvoranu Krokus siti u Krasnogorsku kod Moskve dogodio se u petak uveče. Naoružani teroristi u kamuflažnim uniformama upali su u objekat i otvorili vatru na prisutne. Takođe, aktivirali su eksplozivne naprave na više mesta, izazivajući požar i urušavanje krova, što je dovelo do potpunog uništenja koncertne hale.


Stiven Sigal je svojom posetom žrtvama terorističkog napada pokazao svoju podršku i saosećanje prema porodicama i prijateljima stradalih. Ova tragedija duboko je potresla Rusiju i ceo svet, te se nadamo da će preduzete mere osigurati da se ovakvi događaji ne ponove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading