TADŽIKISTAN SE ''PERE'' OD TERORISTA IZ NAPADA U MOSKVI! Demantovali umešanost svojih državljana!

Autor:

Svet

29.03.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zvaničnom sajtu ministarstva unutrašnjih poslova Tadžikistana istaknuto je da Rivojdin Ismonov i Mahmadrasul Nasridinov nemaju nikakve veze sa terorističkim napadom.

TADŽIKISTAN SE ''PERE'' OD TERORISTA IZ NAPADA U MOSKVI! Demantovali umešanost svojih državljana!

Foto: AP Photo/Dmitry Serebryakov,Sergei Vedyashkin/Moscow News Agency via AP

Prema izveštajima agencije TASS, 15 osoba je privođeno u vezi sa nedavnim terorističkim napadom u moskovskom Krokus siti holu. Međutim, prema zvaničnom saopštenju ministarstva unutrašnjih poslova Tadžikistana, dvojica državljana Tadžikistana čija imena su navedena u policijskim informacijama, nisu bila umešana u ovaj napad.

Rivojdin Ismonov i Mahmadrasul Nasridinov su se vratili iz Rusije još u novembru 2023. godine i od tada žive na svom prebivalištu u Tadžikistanu, dok treće lice koje se pominje, Rustam Nazarov, trenutno radi kao taksista i živi u Samari, prenosi Tanjug.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tadžikistana demantuje umešanost državljana u teroristički napad

Na zvaničnom sajtu ministarstva unutrašnjih poslova Tadžikistana istaknuto je da Rivojdin Ismonov i Mahmadrasul Nasridinov nemaju nikakve veze sa terorističkim napadom, naglašavajući da su se oni već nalazili u svojoj domovini pre napada u Krokus siti holu. Ovo demantuje navode koji su se pojavili u policijskim informacijama koje su preneli ruski mediji, a ministarstvo ističe da je njihova umešanost u napad potpuno isključena.

Državljanin Tadžikistana Rustam Nazarov trenutno radi kao taksista u Samari

Treće lice koje se pominje u vezi sa ovim slučajem je državljanin Tadžikistana Rustam Nazarov. Prema podacima ministarstva unutrašnjih poslova Tadžikistana, on trenutno radi kao taksista i živi u Samari. Ovo ukazuje na važnost detaljnog istraživanja svih potencijalno umešanih lica kako bi se utvrdila njihova tačna uloga u ovom slučaju.

Iako su 15 osoba privedene u vezi sa terorističkim napadom u moskovskom Krokus siti holu, ministarstvo unutrašnjih poslova Tadžikistana jasno demantuje umešanost državljana Rivojdina Ismonova i Mahmadrasula Nasridinova u ovaj napad. Uz to, podaci o Rustamu Nazarovu ukazuju na potrebu pažljivog istraživanja svih relevantnih činjenica kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading