DRAMA U BANJSKOM POLJU! SPASIOCI POD ROTACIJOM KRENULI KA KUĆI GDE JE NESTALA DANKA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

29.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za devojčicom traje četiri dana.

DRAMA U BANJSKOM POLJU! SPASIOCI POD ROTACIJOM KRENULI KA KUĆI GDE JE NESTALA DANKA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Intenzivna potraga za devojčicom Dankom Ilić (2), čiji je nestanak potresao celu Srbiju, je u toku. 

U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi. Upornost da se devojčica što pre pronađe, govori i činjenica da, uprkos mrklom mraku i nedostatku rasvete, policijska vozila i spasioci pod rotacijom i dalje neumorno patroliraju okolinom u potrazi za bilo kakvim tragom koji bi mogao odvesti do nestale devojčice.

Nakon što su bageri uklonili šut i kabasti otpad u Banjskom Polju, teška mehanizacija i dalje radi na raščišćavanju terena, dajući nadu da će neki potencijalni trag biti otkriven.

Apel za pomoć javnosti

Danka Ilić (2) nestala je u utorak u 13:45 časova, a od tada nije bilo pouzdanih informacija o njenom položaju. U ovom teškom trenutku, apeluje se na sve građane da budu pažljivi i da odmah prijave bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju devojčice. Takođe, javnost je upoznata sa apelom Abber Alert sistema pod nazivom "Pronađi me", koji je aktiviran nakon nestanka Danka Ilić, a predstavlja prvi takav slučaj u Srbiji.

Danka je visoka 85cm, ima smeđu kosu, braon oči, a u trenutku nestanka bila je obučena u maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading