KOMŠINICA OTKRILA GDE JE DANKINA MAJKA BILA PRE NESTANKA DETETA: "Šokirana sam, ne mogu da verujem"

Autor:

Hronika

29.03.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, još uvek nema ni traga ni glasa od deteta.

KOMŠINICA OTKRILA GDE JE DANKINA MAJKA BILA PRE NESTANKA DETETA: "Šokirana sam, ne mogu da verujem"

Foto: Facebook

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom polju kod Bora. Za njom se traga od jutros, a u potragu je uključeno još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Ekipa Republike posetila je zgradu u Boru u kojoj živi porodica Ilić i zatekla komšije koji su i dalje šokirani onim što se dogodilo. 

Kako je istakla komšinica koja poznaje porodicu Ilić, Danka je divno i pozitivno dete. Takođe, ona je navela da je poslednji put majku videla u parku.

- Znamo roditelje, majka je nedavno dovodila decu ovde u park i igrali su se sa mojom, tad sam je poslednji put videla. Danka je preslatka, uvek nasmejana devojčica. Imaju i kuče koje su šetali, ali ih privatno ne poznajem. Danima unazad ih nismo videli, šokirana sam i ne mogu da verujem šta se dogodilo. Nadam se da će je pronaći i da će konačno biti rešena misterija - rekla je komšinica M.J. za Republiku.

Kako smo ranije pisali, bageri su i danas oko kuće i dvorišta, gde je devojčica poslednji put i viđena. Kao i juče, oni rade na raščišćavanju terena. 

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog polja do grada Bora, i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Nažalost, još uvek nema ni traga ni glasa od deteta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Miki

29.03.2024 23:01

Majka vlajna a to znaci....

Odgovori 41 7
Ja

30.03.2024 17:17

@Miki - Sta znaci?

Srna

30.03.2024 20:48

@Miki - Da ga je prodala.

Odgovori 17 3
Mari Amon

30.03.2024 23:27

@Miki - Pa tu su svi (uglavnom) Vlasi...to je Bor