ČARLS I KAMILA BDILI NAD POSTELJOM KEJT MIDLTON: Iako i sam boluje od raka, britanski kralj nije zaboravio snaju (VIDEO)

Autor:

Svet

22.03.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čarls je večeras odao počast svojoj snaji za njenu hrabru video-poruku, koja otkriva njenu sopstvenu dijagnozu raka.

ČARLS I KAMILA BDILI NAD POSTELJOM KEJT MIDLTON: Iako i sam boluje od raka, britanski kralj nije zaboravio snaju (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kralj i kraljica, koji su večeras rekli da su "tako ponosni" na Kejt, svratili su do njenog kreveta u londonskoj klinici 26. januara, dok se i sam kralj Čarls lečio od raka prostate.

To je bio 11. dan dvonedeljnog boravka u bolnici za princezu od Velsa Kejt Midlton (42), koja je večeras otkrila da joj je dijagnostikovan rak. U vreme kada je Čarls dolazio na lečenje prostate, svratio je do odeljenja svoje snahe u pratnji Kamile.

Lekari koji su ga lečili otkrili su da ima rak, što je kralj objavio 5. februara. Čarls je večeras odao počast svojoj snaji za njenu hrabru video-poruku, koja otkriva njenu sopstvenu dijagnozu raka.

U saopštenju Bakingemske palate navodi se:

- Njegovo veličanstvo je tako ponosno na Ketrin, zbog njene hrabrosti u govoru kao što je ona govorila. Posle njihovog zajedničkog boravka u bolnici, kralj je ostao u najbližem kontaktu sa svojom voljenom snajom tokom proteklih nedelja. Kralj i kraljica nastaviće da pružaju ljubav i podršku celoj porodici kroz ovo teško vreme.

Njihove reči usledile su nakon što je Kejt objavila video-poruku snimljenu u sredu u Vindzoru.

- U januaru sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislila da moje stanje nije kancerogeno. Operacija upešna, ali je rak prisutan. Operacija je bila uspešna. Međutim, testovi nakon operacije otkrili su da je rak bio prisutan. Ovo je, naravno, bio veliki šok, a Vilijam i ja smo činili sve što smo mogli da ovo procesuiramo i vodimo privatno zbog naše mlade porodice. Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena - rekla je Kejt.

Video je objavljen na dan kada je troje dece Vilijamove i Kejt započelo uskršnji školski raspust.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading