NAJNOVIJE VESTI IZ KREMLJA: Putin dao uputstva posle napada u Moskvi!

Autor:

Svet

22.03.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teroristički napad u Moskvi: Putin obavešten odmah po događaju

NAJNOVIJE VESTI IZ KREMLJA: Putin dao uputstva posle napada u Moskvi!

Foto: Tanjug/AP Photo/Alexander Zemlianichenko


Ruski predsednik Vladimir Putin odmah je obavešten o terorističkom napadu u Moskvi čim se on desio, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Prema informacijama TASS-a, relevantne službe su informisale Putina o ovom tragičnom događaju, a on je izdao sve potrebne uputstva vezana za situaciju.


Na mesto terorističkog napada u Krokusu stigao je načelnik ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova Vladimir Kolokolcev. Incijalni izveštaji ukazuju da je najmanje 40 osoba izgubilo život u oružanom napadu koji se dogodio u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol". Gornji spratovi dvorane su skoro izgoreli, a društvene mreže su preplavljene snimcima urušavanja krova dvorane. Pored toga, mediji javljaju da je počeo da se urušava i krov tržnog centra koji je zahvaćen požarom.


Ovaj teroristički napad je izazvao šok i uznemirenost među građanima Moskve i širom Rusije. Detalji o motivima napada i identitetu napadača još uvek nisu javno objavljeni, ali vlasti intenzivno rade na istrazi. Međutim, svetlost javnosti su obasjali herojski činovi pojedinaca koji su pritekli u pomoć žrtvama napada, pružajući primer hrabrosti i solidarnosti.

Nakon Putinovih uputstava, očekuje se da će vlasti preduzeti sve neophodne mere kako bi se osigurala bezbednost građana i sprečili slični napadi u budućnosti. Svi relevantni detalji o napadu u Moskvi mogu se pratiti putem BLOGA koji prati razvoj situacije u realnom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading