UŽAS! Majka ubila sina pa sebe! UZELA GA IZ VRTIĆA PA ISPALILA METAK U NJEGA DAN PRE SUĐENJA SA OCEM OKO STARATELJSTVA!

Autor:

Svet

19.03.2024

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored tela majke i sina pronađen je pištolj, kojim je žena ubila dete pa sebe.

UŽAS! Majka ubila sina pa sebe! UZELA GA IZ VRTIĆA PA ISPALILA METAK U NJEGA DAN PRE SUĐENJA SA OCEM OKO STARATELJSTVA!

Foto: printskrin/facebook

Teksas je bio poprište tragičnog događaja kada su tela 32-godišnje Savane Kriger i njenog sina Kajdena pronađena nakon što su bili prijavljeni kao nestali. Ovo je izazvalo šok i tugu u zajednici, a detalji ovog tužnog događaja polako su počeli da izlaze na videlo.


Savana i njen sin su nestali u ponedeljak nakon što je ona napustila posao kako bi pokupila Kajdena iz vrtića i odvela ga na lekarski pregled. Kada članovi porodice nisu mogli da je kontaktiraju, svi su se zabrinuli jer su svi pokušaji da je lociraju putem telefona bili neuspešni. Policija je bila primorana da interveniše, a situacija je postala još ozbiljnija kada su pronađeni dokazi koji su ukazivali na potencijalnu opasnost po dete i Savanu.


Policija je odmah reagovala izdavanjem upozorenja za nestanak deteta, sa sumnjama da je majka mogla da izvrši otmicu zbog spora oko starateljstva. Intenzivna potraga je usledila, a tragovi telefona i automobila doveli su ih do parka gde su pronađena tela majke i sina. Pored njih je bio i pištolj.  Šerif je izjavio da veruje da je reč o ubistvu i samoubistvu.


Na licu mesta pronađena su tela, a šerif je naveo da su majka i sin napustili vozilo i uputili se od parka do jarka, gde su pronađena. Ova tužna priča dobija još dublje slojeve saznanjem da je za naredni dan bilo zakazano ročište oko starateljstva nad detetom.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading