OVO JE BOLEST! Čuveni bokser SAM SEBE "SAHRANIO", pa proklamovao javno: "Prerezali smo mu GRKLJAN"!

Autor:

Sport

18.03.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista bizarna objava na društvenim mrežama.

OVO JE BOLEST! Čuveni bokser SAM SEBE "SAHRANIO", pa proklamovao javno: "Prerezali smo mu GRKLJAN"!

Foto: printscreen

Čuveni američki bokser, Rajan Garsija, u poslednje vreme je sve više počeo da intrigira javnost objavama na internet profilima. Iako je sve u počektu delovalo kao šala i čudan smisao za humor, sada su stvari u velikoj meri eskalirale. 

Naime, preko svog naloga na društvenoj mreži "Instagram", podelio je potpuno zatamnjenu objavu, a onda postavio krajnje uznemirujuć opis crnoj fotografiji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Garcia (@kingryan)

 

- Rajan Garsija, neka počiva u miru. Prerezali smo mu grkljan, bacili u korpu i niko ga neće pronaći - stoji u poruci. 

Dosta fanova se zaista zabrinulo za njegovu sigurnost i bezbednost, ali su ubrzo sve spekulacije i sumnje demistifikovane. Prvo je objava nestala sa društvenih mreža, a potom se povodom navoda oglasila i njegova porodica. 

Prema rečima Garsijine bivše supruge i oca Rajan je živ i sam je objavljivao svakakve stvari na svoje naloge na društvenim mrežama uključujući i poslednju u kojoj je poručio da je ubijen.

Takođe, mnogi spekulišu da se radi o uticaju teških supstanci, opojnih droga i narkotika. U poslednje vreme, optužbe slične prirode su nešto što sve češće stiže na Garsijinu "adresu", a usled toga, njegova nekadašnja žena je izrazila veliku zabrinutost. 

Kako sama navodi, Garsija se nalazi pod velikim pritiskom usled ovakvih tvrdnji javnosti, koje mu u velikoj meri remete privatni i poslovni život, te se njegovo mentalno zdravlje značajno pogoršalo u prethodnom periodu. Deluje da bi upravo enormna količina tereta komentara mogla upravo biti razlog zbog kog je ovaj američki bokser doveo sebe u nezavidnu poziciju sopstvenim objavama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading