LAZETIĆ ISPRIČAO TRAUMATIČNO ISKUSTVO: TIČE SE SINA! Gledaš svoje dete, ko će koga da prebije, strašno!

Autor: M. M.

Sport

17.03.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor u FSS izbezumljen.

LAZETIĆ ISPRIČAO TRAUMATIČNO ISKUSTVO: TIČE SE SINA! Gledaš svoje dete, ko će koga da prebije, strašno!

Foto: FSS

Nikola Lazetić

Proslavljeni srpski fudbaler Nikola Lazetić bio je gost jedne TV emisije gde je, između ostalog, govorio o privatnom životu i karijeri, a osvrnuo se i na današnju omladinu koja se bavi sportom.

Aktuelni direktor mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije pričao je i o izazovima s kojima se susreće u radu s novim naraštajima.

- Ako danas deci koja se bave fudbalom u Srbiji ne obezbedite veštački teren, da ima balon, da je pokriveno i ima grejanje, roditelji su ti koji su uznemireni, prigovaraju. Danas deca i roditelji mnogo vagaju. Oni vode njihove karijere i roditelji biraju gde će deca da igraju - izjavio je Nikola Lazetić, gostujući u emisiji MirDan produkcije "Život kao takav" na Informer TV.

Najvažnija sporedna stvar na svetu bila je i ostala Nikolina najveća ljubav, ali njegov naslednik opredelio se za nešto opasniju sportsku disciplinu zbog koje mu nije svejedno.

- Moj sin je krenuo na kik-boks. Ja sam otišao jednom da gledam njegov meč i vratio se kući izbezumljen. Da ti gledaš svoje dete kako se na takav način udara sa protivnikom i ko će koga da prebije, strašno! - rekao je Lazetić.

On je tokom karijere igrao za Crvenu zvezdu, Budućnost Valjevo, Železnik, Milicionar, Vojvodinu, Obilić, Fenerbahče, Komo, Kjevo, Lacio, Đenovu, Sijenu, Liverno, Torino, pa na kraju ponovo za beogradskke i novosadske crveno-bele. Za nacionalni tim zabeležio je 25 nastupao i postigao jedan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading