PAKAO DROGE GUTA POZNATOG ITALIJANA! Osvaldo završio na PSIHIJATRIJI! "Osećam da život izmiče kontroli"

Autor: M. M.

Sport

14.03.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traumatična ispovest bivšeg reprezentativca.

PAKAO DROGE GUTA POZNATOG ITALIJANA! Osvaldo završio na PSIHIJATRIJI! "Osećam da život izmiče kontroli"

Foto: Instagram

Osvaldo s viskijem

Argentinac koji je igrao za Italiju, Danijel Osvaldo, ispričao je svoju traumatičnu ispovest na društvenim mrežama.

Bivši fudbaler Rome, Juventusa i brojnih drugih klubova proživljava teške životne trenutke. 

- Moram da dam neku ispovest o svom životu, o nekim odlukama. Teško mi je, ali mislim da je došlo vreme jer sam prilično očajan. Uopšte mi ne ide dobro, osećam potrebu da kažem da se već neko vreme borim sa depresijom koja me je dovela do nekih zavisnosti, alkohola i droga, osećam da život izmiče kontroli. Šta želim da kažem i podelim sa vama jeste da sam na psihijatrijskom lečenju, uzimam lekove, imam specifičnu bolest, gubitak samopoštovanja, depresiju i mnogo puta se vraćam u svoje zavisnosti, padam u samodestrukciju i praktično živim sam zaključan u kući. Ne idem nigde, ne interesuje me da ustanem iz kreveta, izlazim iz sobe, da jedem. Upao sam u veoma teške zavisnosti koje su samo pogoršale moju depresiju - kaže Dani Osvaldo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Stone (@daniosvaldobv)

 

On je za "azure" upisao 14 nastupa i postigao četiri gola pre više od deceniju.

- Ovo govorim ne zbopg toga da izigravam žrtvu, nikako, već da svi razumeju razlog mojih pogrešnih odluka. Lečim se na psihijatriji, ali teško se izvlačim iz toga, ponovo padam u zavisnosti, i distanciram se od ljudi koje volim. U prošlosti sam bio vrhunski fudbaler, bio sam potpuno druga osoba, ponosna i samouverena. Ovo je osoba koju ne prepoznajem - rekao je Osvaldo i dodao:

- Veoma je teško razlikovati šta je stvarno, a šta nije. Ne mogu da izađem iz toga sam, želim da izađem iz toga, želim da se vratim da budem ono što sam bio pre. Sad ne znam kako da izađem iz ove kuće, nemam stabilan posao, potrošio sam sav novac. Uvek sam bio dobar prijatelj, dobar saputnik, nadao sam se da ću biti dobar otac. Tražim oproštaj od mojih prijatelja, moje porodice, moje dece i Danijele. Moram da se pobrinem da ne padnem ponovo u zavisnosti i nadam se da će mi sada, kada svi znaju kroz šta prolazim, pomoći. Tražim da se vratim na ono što je bilo ranije, i ništa više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading