OPREZ! Dva muškarca iskaču ispred automobila u Subotici - SPOPADAJU SVE REDOM!

Autor:

Vesti

18.03.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U lokalnoj Viber grupi pojavilo se uznemirujuće obaveštenje.

OPREZ! Dva muškarca iskaču ispred automobila u Subotici - SPOPADAJU SVE REDOM!

Foto: shutterstock

Oprez se savetuje svakom ko danas bude prolazio Zorkinom ulicom u Subotici, budući da je sinoć osvanulo zabrinjavajući apel. 

Naime, kako su pisali članovi grupa na društvenim mrežama, dvojica muškaraca viđena su kako iskaču ispred automobila sinoć.

Pažnja! U Zorkinoj ulici dve muške osobe iskaču ispred auta i udaraju po autu iz čistog mira. Rredom iskaču ispred svakog auta - stoji u obaveštenju.

Ne zna se tačan epilog priče, kao ni da li je ovakvo ponašanje prijavljeno nadležnima, ali ovo, svakako, nije prvi put da je slična stvar viđena na našim ulicama.

Foto: Facebook

Obaveštenje za Subotičane

Tako je prošle godine zabeležen slučaj u Futogu gde su deca na biciklima iskakali ljudima pred vozila i sve snimali.

- Naglo sam zakočio i stisnuo sirеnu. Nеkoliko njih jе ostalo sa lеvе stranе nisu nastavili krеtanjе, ali vеća grupa njih jе prеšla na trotoar. Bio sam zbunjеn, a oni su pobеdnički s bicikala slavili, kao da su u nеčеmu pobеdili – rеkao jе za Pink tеlеviziju Futožanin Vladimir  Šušić i dodao da jе nakon razgovora sa suprugom od njе čuo da sе to od počеtka raspusta radi u njihovom mеstu.

Na novi opasan trend širilo se upozorenje i kada je i poruka direktora jedne škole stigla do roditelja.

Direktor škole me je zamolio da vas obavestim o događaju. Škola je primila dopis od strane roditelja iz naše škole da su deca danas oko 11.50 časova na uglu Bulevara kralja Petra prvog i ulice Kraljevića Marka, na autobuskom stajalištu izletala pred automobile. Igraju se tako što bacaju neki sitan predmet na kolovoz i kada vide da nailazi automobil pritrčavaju da ga dohvate. Automobili su kočili i oni su to ponavljali više puta. U pitanju su sigurno neki TikTok izazovi ili slično. Škola će preduzeti neophodne korake, ali je potrebna i podrška roditelja. Napominju da ne znaju da li su to naša deca ili deca iz druge škole. O svemu je obaveštena policija - navodi se u saopštenju direktora jedne od škola u blizini koje se dogodio incident.

Izazov ili nešto drugo, do ovog trenutka se ne zna, ali svakako, obratite pažnju ako ovih dana prolazite tim krajem.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading