STRAVA I UŽAS U PARKU NA LONG AJLENDU: Devojčica na putu do škole pronašla delove ljudskog tela, među ostacima i dve odsečene glave!

Autor:

Svet

05.03.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jezivom incidentu koji je potresao građane na Long Ajlendu, najmanje dve osobe su uhapšene nakon što je devojčica, na putu do škole, naišla na raskomadane delove tela prošle nedelje u popularnom parku.

STRAVA I UŽAS U PARKU NA LONG AJLENDU: Devojčica na putu do škole pronašla delove ljudskog tela, među ostacima i dve odsečene glave!

Foto: shutterstock

Dva hapšenja usledila su u utorak rano u trenutku kada su policajci upali u kuću na Railroad aveniji u Amitivilu u Njujorku, rekli su policijski izvori za "The Post".

Prvi deo tela pronašla je u četvrtak ujutru devojčica koja je sa grupom prijatelja hodala do škole na bulevaru Sigal.

Kada su vlasti počistile područje, pronašle su delove nekoliko drugih udova za koje policajci kažu da pripadaju muškarcu i ženi — uključujući dve odsečene glave.

Istražitelji su rekli da se nadaju da će im DNK testovi, kao i tetovirana leva ruka muškarca, pomoći da identifikuju žrtve, prenosi Blic.

Ovo nije prvi put da su u ''Velikoj jabuci'' pronađeni neki ljudski ostaci. U oktobru se ovakav jeziv događaj desio i na stanici podzemmne železnice.

Podsetimo, u februaru mesecu je njujorška policija pronašla odsečenu ljudsku nogu na koloseku linije 4 njujorškog metroa, što je poslednji u nizu incidenata u javnom prevozu u tom gradu, preneo je Gardijan.

Noga je pronađena između 147. i 170. ulice u Bronksu, a inspektori su otvorili istragu kako bi saznali kome noga pripada i kako je dospela na kolosek.

Nadležni su takođe preuzeli odsečeni ud kako bi uz pomoć analiza saznali kome je pripadao.

Ovo je poslednji u nizu incidenata u njujorškom metrou, nakon što došlo do masovne pucnjave na stanici metroa u Bronksu kada je ubijena jedna osoba, jedan čovek pronađen mrtav u vagonu metroa, i nakon što je muškarac pretučen metalnom cevi.

Gradonačelnik Njujorka Erik Adams saopštio je da dodatnih 1.000 policajaca i policajaca u civilu patrorila u metrou, ali uprkos tome je broj kriminalnih incidenata porastao za 22 odsto od početka godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading