POSLALA MUŽU PORUKU "DRAGI, POGOĐENA SAM, POMOZI MI" Turistkinja upucana dok je kupovala poklon za ćerku, ovo je njena priča!

Autor:

Svet

17.02.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turistkinju pogodio migrant pucavši na Tajms Skveru

POSLALA MUŽU PORUKU "DRAGI, POGOĐENA SAM, POMOZI MI" Turistkinja upucana dok je kupovala poklon za ćerku, ovo je njena priča!

Foto: Daily Mail Online/Printscreen

Tatiele Ribeiro Lemons, 38-godišnja turistkinja iz Brazila, doživela je jezivu situaciju kada ju je migrant Hesus Alehandro Rivas-Figueroa upucao dok je bila na putovanju u Njujorku.

Lemons je naknadno gostovala na brazilskoj televiziji "Campinas E Região" i pustila je svoju audio poruku koju je slala svom suprugu u Brazilu, moleći ga za pomoć. "Dragi, upucana sam, dragi! Poslaću ti svoju lokaciju, dragi. Pomozite! Pomozite!" - rekla je u poruci, dok je njen suprug Luiz Fernando Orosz sedeo pored nje tokom emisije i izrazio kako i dalje mora da kontroliše emocije kada se seti tog trenutka.

Republika

Foto: Daily Mail Online/Printscreen

tatiele sa suprugom u emisiji

 

"Imamo ćerku koja ima godinu i po. U toku je bio Karneval u Rio de Žaneiru i otišao sam da zamenim njen kostim. Bio sam sa devojčicom u radnji kada je ona pozvala. Bio sam usred kupovine, ali sam slučajno otvorio njen audio snimak. Bio sam šokiran. Ona je moja supruga. Šta bi naša ćerka radila bez svoje majke? Gde je bila? Da li je ležala na zemlji?" - rekao je Orosz.



Napad na Tajms Skveru

Tatiele Ribeiro Lemons je ispričala da je stajala blizu kase sa patikama koje je kupovala kao poklon kada su se čuli pucnjevi oko 19 časova. Opisala je da je čula nešto što "zvuči kao eksplozija", pre nego što je osetila peckanje u nozi i povukla se do zadnjeg dela radnje. Nakon napada, prevezena je u Belevju bolnicu gde su joj stavili 13 šavova kako bi se zatvorila rana na nozi. Nakon povratka u Kampinas 10. februara, izjavila je brazilskom mediju da veruje da je "ponovo rođena" i da, iako je to bilo loše iskustvo, je srećna što je živa. Takođe je izjavila da nema planove da se "uskoro vrati u Sjedinjene Američke Države".


Optužbe protiv napadača

Napadač, Hesus Alehandro Rivas-Figueroa, optužen je za pokušaj ubistva nakon što je pucao u Lemons, a zatim se okrenuo i pucao na policajce NYPD koji su ga jurili. Sudija je naredio da bude zadržan bez mogućnosti kaucije u centru za maloletnike. Ovaj incident jasno pokazuje ozbiljnost problema ilegalne migracije i uticaj koji ona može imati na nevine građane.

Republika

Foto: Daily Mail Online/Printscreen

Ovo je napadač iz Njujorka

 

(NYpost)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading