PRONAĐENA LJUDSKA NOGA NA STANICI! Narod zanemeo, policija blokirala pristup

Autor:

Svet

20.02.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da su u ovom gradu neki ljudski ostaci pronađeni unutar stanica

PRONAĐENA LJUDSKA NOGA NA STANICI! Narod zanemeo, policija blokirala pristup

Foto: pixabay.com

Njujorška policija pronašla je odsečenu ljudsku nogu na koloseku linije 4 njujorškog metroa, što je poslednji u nizu incidenata u javnom prevozu u tom gradu, preneo je danas Gardijan.

Noga je pronađena između 147. i 170. ulice u Bronksu, a inspektori su otvorili istragu kako bi saznali kome noga pripada i kako je dospela na kolosek.

Nadležni su takođe preuzeli odsečeni ud kako bi uz pomoć analiza saznali kome je pripadao.

Ovo je poslednji u nizu incidenata u njujorškom metrou, nakon što došlo do masovne pucnjave na stanici metroa u Bronksu kada je ubijena jedna osoba, jedan čovek pronađen mrtav u vagonu metroa, i nakon što je muškarac pretučen metalnom cevi.

Gradonačelnik Njujorka Erik Adams saopštio je da dodatnih 1.000 policajaca i policajaca u civilu patrorila u metrou, ali uprkos tome je broj kriminalnih incidenata porastao za 22 odsto od početka godine.

Ovo nije prvi put da su neki ljudski ostaci pronađeni unutar metro stanica. 

Prošle godine, u jednoj od stanica kod Kvinsa pronađena je ljudska ruka za koju se ispostavilo da je pripadala beskućniku koji je preminuo mesec dana posle udara automobila.

Nikom nije jasno bilo ni tad a ni danas kako je njegova ruka dospela do stanice koja je udaljena 500 metara od mesta gde je izgubio život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading